KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

Zgodnie z informacjami przedstawianymi we wrześniu, informujemy, że od nowego roku szkolnego wchodzimy w nowy system rozliczeń za żywienie zgodnie z Zarządzeniem nr 1302/2017 Prezydenta Miasta Stołecznego Warszawy z dnia 3 sierpnia 2017r. w sprawie ustalenia warunków korzystania ze stołówek w przedszkolach i szkołach Miasta Stołecznego Warszawy oraz upoważnienie dyrektorów szkół i przedszkoli do zwalniania z opłat za posiłki.

Opłaty za przedszkole będą naliczane w następującym trybie:

 

Termin zapłaty

Opłata za miesiąc:

1.

24.08-05.09

wrzesień

2.

Do 30.09

październik

3.

Do 30.10

listopad

4.

Do 30.11

grudzień

5.

01-05.01

styczeń

6.

Do 30.01

luty

7.

Do 28.02

marzec

8.

Do 30.03

kwiecień

9.

Do 30.04

maj

10.

Do 30.05

czerwiec

11.

Do 30.06

wrzesień (opłata dla dzieci kontynuujących)

*dzieci korzystające z dyżuru wakacyjnego (lipiec-sierpień 2021), będą informowane na bieżąco o trybie opłaty za ten okres. 

 

Numer konta żywieniowego

70 1030 1508 0000 0005 5111 1002

 

W tytule przelewu proszę wpisać imię i nazwisko dziecka.